Recenzie Film:The Sacrifice-Sacrificiul

Am căutat ce am căutat eu un film bun,mister dar n-am găsit și pace.După mult prea lungi căutări l-am găsit!Descrierea am citit-o așa în treacăt.Ulterior am aflat că filmul e bazat pe o carte foarte bine vândută!Unde a fost în tot timpul ăsta?!Că n-am auzit de ea.
Mai jos descrierea:Bazat pe un roman foarte bine vândut, filmul Sacrifice are în centrul atenţiei o doctoriţă pe nume Tora Hamilton (Radha Mitchell) care lasă în urmă un loc de muncă bine plătit de la un spital din Manhattan şi pleacă împreună cu soţul ei Duncan (Rupert Graves) pe o insulă scoţiană acolo unde acesta din urmă a copilărit. Tatăl lui Duncan, Richard (David Robb), este un om cu legături importante şi foarte respectat în comunitate, astfel că el îi ajută pe cei doi să-şi găsească uşor un loc de muncă bun şi o casă frumoasă.Însă mai important decât asta, el îi ajută pe cei doi să pună în mişcare formalităţile de adopţie a unui copil deoarece Tora a avut parte de câteva pierderi de sarcină în trecut. Lucrurile încep să devină stranii în momentul în care Tora descoperă cadavrul unui cal pe proprietatea ei şi se apucă de una singură să sape o gropă pentru acest cal. După ce termină groapa, Tora este îngrozită de descoperirea pe care tocmai a făcut-o: cadavrul mutilat al unei tinere femei!!

Părerea mea e aceasta:Am crezut că este cel mai stupid film al tuturor timpurilor.Am vrut să-l opresc,dar n-am făcut-o.Și a meritat.
Mi-a plăcut de Tora,e un personaj curios,disperat,nefericit,curajos și nebunatic.Toate blestemata aia de comunitate ascunde ceva.Încearcă să mascheze faptul că cadavrul tinerei femei este mai proaspăt decât este de fapt.Dar Toranu se lasă.Marcată de reacția tulburătoare,dar contemporană a adjuctei șefel poliției locale la aflarea veștii că este însărcinată.Impreună cu aceasta din urmă iși continui investigațiile cu riscuri imense.
Ceea ce descoperă într-un târziu îi va zdruncina discernământul și tot ceea ce știa despre familia sa,ea,oameni și lumea la care suntem martori.
La început am zis,orientându-mă după titlu că e vorba este o mama care iși dă viața pentru copilul ei bleah-bla-bla.Greșit!!!
Povestea e foarte bine scrisă și filmul se derulează perfect.Are suspans,îți oferă fiori buni și deși poate părea clișeic mie mi-a plăcut enorm.
Referirile nu puține la credințe păgâne,la druizi și…

Una peste alta este un film minunat.Înfiorător de real și de sugestiv.Spune un adevăr crud poate și anume oamenii sunt diabolici.Nu că noi n-am fi știut asta deja.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s